El millor aval és la feina feta. La satisfacció dels clients quan hem acabat la feina. La selecció de la tecnologia adequada en cada moment. El que ens avala són els projectes que hem fet. No els explicarem tots, només aquells que demostren el que podem fer, des d'intranets, a aplicacions web, aplicacions mòbil, o una barreja de tot plegat.

Una selecció del nostre portfoli

Aplicació privada IPAD per TOUS

portfolio1

Aplicació per IPADS per ús intern de TOUS. Els IPADS estan repartits per totes les botigues de la marca i ofereixen informació exclusiva sobre col·leccions, promocions i novetats exclusives per botigues. L'aplicació s'auto actualitza a partir d'un gestor de continguts.  

IamTous.com, gestió de recursos humans de TOUS

portfolio1

Aplicació web que permet a l'empresa TOUS gestionar les ofertes laborals i els currículums de tots els seus candidats. A partir de l'aplicatiu, TOUS fa la selecció de personal a partir d'un complex sistema de filtres que permet a l'empresa torbar el candidat que més encaixa amb el que estan buscant.  

Docpopuli i Doctorfy: factures i certificats mèdics al Cloud

portfolio3

Docpopuli, una plataforma que agrupa factures i documentació important dels seus usuaris, és un sistema Cloud basat en Plone, Pyramid i Aws capaç d'integrar-se amb productes externs per fer més senzilla la gestió documental a l'usuari. Una d'aquestes aplicacions externes és Doctorfy, una plataforma d'emissió de certificats mèdics pensada per esportistes federats. Aqueta plataforma, feta en Pyramid, permet als centres emetre certificats mèdics i enviar-los directament a Docpopuli.

L'Apuntador, l'agenda participativa de l'Ajuntament de Manresa

portfolio1

L'Apuntador, és l'agenda participativa de l'Ajuntament de Manresa. Permet als usuaris de pujar esdeveniments que després seran publicats al portal. Permet la categorització dels esdeveniments, i permet a l'ajuntament, a partir de la crida amb web service, d'alimentar els diversos portals de l'Ajuntament a partir de l'Apuntador. Permet l'exportació dels esdeveniments, en json, xml entre d'altres per permetre una total integració amb diverses fonts d'informació.

Rutes de la Sèquia, tot el poder de les apps en HTML5

portfolio1

Rutes de la Sèquia és una aplicació per mòbils Android i iOs, desenvolupada amb PhoneGap, que permet als usuaris de seguir un conjunt de rutes del Parc de la Sèquia. Aquestes rutes, tenen configurats uns punts d'interès, que salten en forma d'avís quan l'usuari hi és aprop. L'aplicació a més, té un sistema de jocs familiars per fer més divertides les rutes. Les rutes s'actualitzen automàticament a partir d'un gestor de continguts.