blogpost
Iskra ha estat seleccionada pel Catàleg d'empreses amb potencial de creixement Fòrum d'Inversió 2015
author admin, 26/08/2015 07:35

El Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ és l'esdeveniment idoni per la trobada d'inversors i d'emprenedors. En un únic dia i en un mateix espai, es porten a terme entrevistes amb l'objectiu de fer negoci. L'emprenedor té l'oportunitat de presentar el seu projecte davant d'un gran nombre d'inversors privats i fons de capital risc predisposats, i aquests coneixen de la mà dels seus propis impulsors, propostes empresarials amb alt potencial de creixement.

Per tal d'amplificar l'impacte del Fòrum d'Inversió i que sigui útil més enllà d'aquest, s'ha elaborat un catàleg d'empreses. Aquest recull s'adreça tant als assistents al fòrum com a tots els inversors i les empreses interessades a conèixer l'estat dels diferents projectes. Els àmbits d'aquests projectes són molt diversos i engloben les TIC, les Ciències de la vida i de la salut i Altres tecnologies.

El Catàleg d'Empreses recull els cinquanta millors projectes dels prop de 80 que s'han presentat a la convocatòria d'aquesta XX edició del Fòrum d'Inversió, que tindrà lloc dins del 2n Congrés Catalunya Emprèn. 

 

Podeu consultar el catàleg a: http://coneixement.accio.gencat.cat/c/document_library/get_file?uuid=66170a40-e8be-4d38-9791-c57a7b7e6877&groupId=30582