Desenvolupament Angular a Barcelona

Angular és un framework de desenvolupament web javascript, de codi lliure, inicialment desenvolupat per Misko Hevery i Adam Abrons al 2009. Avui en dia està mantingut, molt principalment per Google.

Angular és un framework (un “marc”) estructural per fer aplicacions web dinàmiques. Permet utilitzar l’HTML com a marc del teu llenguatge i permet extendre’l per crear components per l’aplicació web.

La capacitat d’Angular d’enllaçar dades i dependències, elimina molta de la feina que els desenvolupadors haurien de desenvolupar. Tota la comunicació passa directament al navegador.

Angular és molt popular perquè proporciona moltes funcionalitats.
És fa servir especialment per crear RIAs (aplicacions web: Rich Internet Applications). I ofereix als desenvolupadors opcions per escriure, a la banda del client, d’una manera molt neta amb l’MVC (Model View Controller).

Les aplicacions Angular funcionen independentment (casi) del navegador. És completament OpenSource, gratuït, i utilitzat per milers de desenvolupadors.

Sovint ens demanen quines diferències hi ha entre Angular i React. Quan és millor utilitzar un framework o quan és millor d’utilitzar-ne un altre. La veritat és que no hi ha una resposta senzilla davant d’aquest paradigme. Cal entendre bé el projecte, entendre quina eina es vol desenvolupar, saber com ha de créixer, i un cop avaluats tots aquests paràmetres, prendre una decisió.

De fet, part de la feina que fem com a desenvolupadors de software web i productes digitals és precisament la d’entendre bé quina és la necessitat del nostre client i aconsellar-lo, a nivell de tecnologies perquè pugui desenvolupar l’eina que realment necessita.

A Iskra desenvolupem utilitzant Angular des de fa temps, construït aplicacions web àgils i fiables. Si necessites desenvolupament d’Angular a Barcelona, estarem encantats de parlar-ne!

Vols conèixer-nos? Contacta’ns!

info@iskra.cat


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *