El teu ecommerce, pàgina web o software fet des de Manresa

El món del desenvolupament web està avançant a la velocitat de la llum. Les noves tecnologies de frontal, liderades per React i Angular, juntament amb la nova manera de desplegar projectes utilitzant Kubernetes o Docker, ha fet que el desenvolupament d’aplicacions web o el desenvolupament d’una pàgina web pugui ser senzill o molt complexe.

Si en aquest context hi afegim  a més, la part del que s’anomena “Back-end”, és a dir, la part de les aplicacions web que no es veu, el desenvolupament pot avançar cap a mil llocs diferents.

A Iskra, desenvolupem projectes web, aplicacions web o ecommerce des de Manresa, utilitzant tecnologies punteres i escalables. I ho fem colze a colze amb els nostres clients, tant els locals com els internacionals.

Des de Manresa, oferim solucions de desenvolupament web a clients de Suïssa, Alemanya, Japó o Barcelona.

Si tens un projecte de pàgina web al cap. Si vols desenvolupar una aplicació web o vols crear al teva propia botiga online i et ve de gust conèixer-nos, escriu-nos o vine’ns a veure!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ep! Abans de marxar... Vols que et truquem?

CAT - No marixs! :( Si necessites un projecte digital o un ecommerce, deixa'ns el teu email o telèfon i ens posarem en contacte amb tu.


ESP - ¡No te vayas! :( Si necesitas un proyecto digital o un ecommerce, déjanos tu email o teléfono y nos pondremos en contacto contigo.