Iskra ecommerce

La teva botiga online,
integrada amb Amazon, Google Shopping i altres marketplaces

Fem que la teva botiga online t’ajudi a vendre més, t’ajudem a posicionar-te millor i també a integrar-te amb Amazon, Google Shopping i altres marketplaces.

Característiques bàsiques

Fàcil pels motors de cerca

Saleor té tot el que necessiteu, des de sitemaps i schema.org a dades estructurades amb Open Graph que facilita molt el SEO. Integreu-vos amb Google Merchant Center i presenteu els vostres productes a un públic més ampli.

Ecommerce amb GraphQL

Gràcies a l‘API de Saleor, integreu-vos amb qualsevol servei de tercers que vulgueu.
Creeu una aplicació per a mòbils, personalitzeu la vostra botiga o externalitzeu processos com ara la gestió d’inventaris, el processament d’ordres, etc..

Internacionalització i localització

Feu que la vostra botiga multilingüe per defecte. Mostra els preus en monedes locals mitjançant GeoIP i ajusteu les adreces i els formats a la regió escollida. La nostra comunitat també ha proporcionat traduccions per a més de 20 idiomes amb una cobertura del 98%.

 

Progressive web app

Guanyeu un lloc a les pantalles d’inici dels usuaris amb una PWA. Feu que sense connexió a internet o amb una connexió lenta puguin accedir a la vostra botiga.

Funcionalitats bàsiques

Gestió de productes

Una oferta de productes interessants és una barreja de diversos factors: el preu, la presentació que tenen i la seva varietat.

Productes i variants

Dóna als teus productes atributs i variants: talles, colors. Permet als teus clients d’utilitzar la cerca facetada per trobar el que estan buscanct

Col·leccions

Assigna productes a grups i permet als teus clients comprar per “look”, per tema o per afició. Combina col·leccions amb cupons de descompte o crea descomptes de temporada.

Múltiples imatges

Afegeix múltiples imatges als productes. Saleor generarà automàticament totes les imatges amb els tamanys necessaris, des de dispositius mòbils a imatges en miniatura. 

SEO

Edita les meta dades de productes individuals i edita’n els camps com el nom i la descripció tot millorant-ne la visibilitat en els resultats dels cercadors i xarxes socials.

Productes digitals i serveis

Ven productes digitals i serveis. Configura la botiga perquè el frontal es salti directament el pas corresponent a l’enviament i vagi directament a la compra

Gestió de comandes

Saleor et dóna un control total sobre les comandes: des del procés de compra fins a l’entrega final

Proveïdors de transport múltiples

Deixa que els clients triïn entre diverses empreses de transport i tipologies d’entrega. Configura tarifes i disponibilitats segons país. 

Entregues per fases

Has d’enviar productes d’una mateixa comanda en dies diferents? Envia una única comanda amb entregues diferents, fins i tot si suposa partir la quanititat total d’un producte determinat. 

Reemborsament de pagaments

Si hi ha alguna cosa que va malament o hi ha el retorn d’algún producte, reemborsa de manera fàcil i intuïtiva el pagament als teus clients.

Gestió de comandes

Tingues el control total del cicle de les teves comandes. Utilitza la cerca personalitzada, els filtres o deixa comentaris sobre comandes pels membres del teu equip i comprova l’historial de cada comanda.

Gestió de perfil de clients

La base de dades de clients, sempre actualitzada. Revisa l’historial de comandes de cada client, deixa notes sobre el client dirigides al teu equip, desactiva comptes de clients o elimina’ls definitivament. 

Carret de la compra i procés de pagament

Saleor integra per defecte diversos mètodes de pagament i sistemes d’optimització de vendes i opcions de descompte. 

Integracions amb passarel·les de pagament

Accepta pagaments utilitzant proveïdors globals com PayPal o BrainTree.

Impostos europeus

Amb Vatlayer mostra automaticament els preus bruts als teus clients europeus. 

Descomptes i promocions

Crea descomptes i promocions de temporada oferint als teus clients enviaments gratuïts, percentatges globals de descompte aplicats a una categoria o a un producte

Gestor de back-office

Gestiona el teu equip, cerca entre milers de productes,  referències i comandes. 

Cerca

Cerca de manera instantània entre comandes, productes o comptes de clients. Utilitza la integració amb Elastic Search per guanyar accés a funcionalitats adicionals com ara el reforçament de queries. 

Gestió de l’equip de treball

Controla les responsabilitats dels membres del teu equip i qui té accés a determinada informació. Utilitza el sistema de logs i historial per veure qui ha fet segons quins canvis. 

 

Preparat pel GDPR

No guardis cap informació que no sigui la necessària per la comanda i la seva entrega. Els comptes d’usuaris es poden eliminar completament sense afectar el procés de servir comandes. 

Analítica

Integra’t 100% amb Google Analytics sense comprometre la privacitat dels teus clients. . 

 

Vols renovar el teu ecommerce? Vols una botiga online? 

Contacta’ns! 

Alguns clients d’Iskra