Iskra.cat

Transformació tecnològica al teu abast amb el Kit Digital

Què és el Kit Digital

El Kit Digital és una iniciativa del govern d’Espanya que subvenciona la implantació de solucions digitals en àrees com la presència a internet, el comerç electrònic, la intel·ligència de negoci i analítica, la gestió digital de processos, o la ciberseguretat entre altres.

Qui el pot sol·licitar

El Kit Digital està orientat a les empreses petites i mitjanes (fins a 49 treballadors), les microempreses i els treballadors autònoms. Poden ser empreses de qualsevol sector i tipologia de negoci.

Com aconseguir-lo

  1. Registra’t a acelerapyme.org i fes el test d’autodiagnòstic
  2. Consulta el catàleg de solucions de digitalització
  3. Sol·licita el bo Kit Digital a través de sede.red.gob.es

Quines solucions oferim

Iskra ofereix solucions en les categories de presència a internet, comerç electrònic, i business intelligence i analítica

Presència a internet

Obtingues fins a 2.000 € del teu Kit Digital per la teva presència a internet.

A Iskra som especialistes en projectes complexos i claus en mà, ara els pots afrontar amb el bo Kit Digital.

Els projectes de presència a internet d’Iskra van més enllà de la compra d’un domini/allotjament, el disseny i programació de diverses pàgines responsive i accessibles, que es posicionaran fàcilment als cercadors. Els llocs web inclouen gestió de continguts, optimitzacions per afavorir l’aparició als cercadors i poden incloure traduccions.

Ens especialitzem en llocs web que aporten valor a l’empresa digitilitzant processos de negoci, comercials, de servei o d’altres tipus.

Projectes que inclouen gestió avançada d’usuaris, rols, permisos, continguts dinàmics, intranets/extranets, i qualsevol funcionalitat.

Els preu depèn de l’abast del projecte i de la complexitat tècnica per afrontar-lo. Típicament Iskra fa projectes a partir de 5.000 Euros.

Comerç electrònic

Ofereix els teus productes i serveis amb una pàgina de compravenda. Obtingues fins a 2.000 € de subvenció i comença a vendre a internet.

A Iskra tenim gran experiència en comerç electrònic d’alt rendiment.

A Iskra ens prenem els projectes d’ecommerce seriosament, i afrontem la creació de la botiga online, la càrrega del contingut, la configuració dels mètodes d’enviament i de pagament incorporant-hi sempre la mirada de negoci i la implantació de la venda online dintre l’estratègia comercial del client.

 

Utilitzem sistemes de comerç electrònic desacoblats que permeten una gran flexibilitat, rendiment i seguretat. Els projectes d’ecommerce que realitzem estan pensats per escalar fàcilment en múltiples idiomes/mercats, i integrar-se de forma senzilla amb el teu catàleg i els marketplace més rellevants.

El preu de realitzar una botiga online depèn en gran mesura de la complexitat del catàleg, de les regles de negoci que calgui implementar i de les integracions que es requereixin.

Típicament, el preu de partida un projecte d’ecommerce d’alt rendiment és de 9.000 Euros.

Business Intelligence

Fins a 4.000 € d’ajuda per implantar la nostra eina d’explotació de dades empresarials que millorarà el teu coneixement i la presa decisions de negoci.

Iskra ofereix una solució pròpia altament innovadora per transformar dades en informació útil.

La proposta d’Iskra inclou la integració de dades procedents de diverses bases de dades, ofereix una quantita d’emmagatzematge superior a 1Gb i permet la creació de panels de dades estructurades així com l’exportació de resultats.

Innovem en la indexació de les dades i orígens que poden ser de tot tipus, incloent-hi formats no estructurats (pdf, imatges, vídeo, àudio).

La nostra solució d’intel·ligència empresarial permet l’accés a totes les dades i contiguts de l’empresa, els processa i mostra en forma d’informació i coneixement, en context i consultable de forma senzilla a partir de llenguatge natural i multiidioma.

El preu d’una implantació dependrà del nombre de fonts a connectar, la quantitat de dades a emmagatzemar i les visualitzacions necessàries. 

Típicament, un projecte sol estar al voltant de 4.000 Euros i comprèn la permanència al servei per 1 any.

Confien en nosaltres

Comença Avui la Transformació Digital

Aprofita les subvencions de fins a 12.000 Euros

Tenim ganes de
conèixer-te

Escriu-nos quatre ratlles sobre el teu
projecte, idea, o com creus que et podem
ajudar i comencem a parlar-ne!