Fem aplicacions web amb Django

Desenvolupem aplicacions web amb Python Django, un marc de desenvolupament ràpid, net i pragmàtic.

Pensat per fer la vida fàcil als programadors, Django permet fer desenvolupaments àgils enfocats a negoci i a tenir resultats ràpids pels clients. A més, és de codi lliure!

Per què Django és bo pel teu projecte?

Ràpid de desenvolupar

Django es va fer pensant en el desenvolupament modern i les iteracions constants que presenta. Amb Django passar del concepte a la realitat és ben ràpid.

Té la seguretat en el seu ADN

Django es pren la seguretat de manera molt seriosa. Ajuda a evitar errors basats en la seguretat garantint així software web robust i segur.

Flexible i escalable

Un projecte o una aplicació web ha de ser flexible (ha de poder evolucionar ràpid) i alhora ha de poder créixer. Això és exactament el que permet Django

Principals característiques de Django

És Open Source

Miles de desenvolupadors d’arreu del món treballen per millorar cada dia Django. D’aquesta manera les funcionalitats, la seguretat i la comunitat creix Django, creix cada dia.  

Funcionalitats infinites

Django ofereix per defecte elements crítics de qualsevol aplicació web: autentificació d’usuaris, site maps, panell d’administrador, feeds RSS i moltes coses més. 

Versatilitat

Empreses grans i petits, governs i organitzacions, fan servir Django per construïr tota mena d’aplicacions web. Des de gestors de contingut, a xarxes socials, passant plataformes de computació científica

Vols renovar el teu Django? Vols fer la teva aplicació web? 

Contacta’ns! 

Alguns dels nostres clients