Iskra.cat

Els nostres valors

Volem fer coses significatives

Som una empresa tecnològica que inventa coses útils i significatives per aconseguir la transformació dels nostres clients.

Si allò que fem no transforma o no és útil pels clients, ens estem equivocant.

Democratització de la tecnologia

Les grans tecnologies no només han d'estar a l'abast de grans empreses amb grans recursos. Qualsevol empresa ha de tenir loportunitat de treballar amb programari que la ajudi a millorar i ser més dinàmica i eficient. A Iskra desenvolupem tecnologia per a qualsevol tipologia d'empresa. Hem vingut a canviar el món.

Resiliència

Encara que de vegades les coses són fosques i complicades, cal continuar treballant fins aconseguir-les. Abandonar o deixar les coses per impossibles no és una opció. Potser s'hauran de reduir expectatives, però amb un horitzó clar cal anar-hi, anar-hi i anar-hi.

Diversitat

El món és divers. A Iskra som un equip que respecta la diversitat en qualsevol dels seus àmbits. Comportaments, pensaments o actituds que no vagin en aquesta direcció, no tenen lloc a l'equip d'Iskra.

Iniciativa

A Iskra tothom ha de tenir un alt grau d'iniciativa pròpia, proactivitat i actitud positiva. Cadascú ha de fer-se responsable de lliurar resultats. Iskra no és el lloc per aquella gent a qui els agrada que els diguin què han de fer constantment.

Som bona gent

Ajudem sempre que puguem ajudar. Parlem amb tothom. Donem un cop de mà quan podem. Ens preocupem del nostre entorn i de la gent.