Iskra.cat

Els nostres valors

Volem fer coses significatives

Som una empresa tecnològica que inventa coses útils i significatives per aconseguir la transformació dels nostres clients.

Si allò que fem no transforma o no és útil pels clients, ens estem equivocant.

Democratització de la tecnologia

Les grans tecnologies no només han d'estar a l'abast de grans empreses amb grans recursos. Qualsevol empresa ha de tenir loportunitat de treballar amb programari que la ajudi a millorar i ser més dinàmica i eficient. A Iskra desenvolupem tecnologia per a qualsevol tipologia d'empresa. Hem vingut a canviar el món.

Resiliència

Encara que de vegades les coses són fosques i complicades, cal continuar treballant fins aconseguir-les. Abandonar o deixar les coses per impossibles no és una opció. Potser s'hauran de reduir expectatives, però amb un horitzó clar cal anar-hi, anar-hi i anar-hi.

Diversitat

El món és divers. A Iskra som un equip que respecta la diversitat en qualsevol dels seus àmbits. Comportaments, pensaments o actituds que no vagin en aquesta direcció, no tenen lloc a l'equip d'Iskra.

Iniciativa

A Iskra tothom ha de tenir un alt grau d'iniciativa pròpia, proactivitat i actitud positiva. Cadascú ha de fer-se responsable de lliurar resultats. Iskra no és el lloc per aquella gent a qui els agrada que els diguin què han de fer constantment.