React, també conegut com ReactJS, és una potent alternativa de llibreria Javascript per al desenvolupament de front-end. Encara que es va crear per solucionar les necessitats concretes de Facebook, avui trobem React darrere d’aplicacions web tan variades i reconegudes com les de la BBC, Airbnb o Netflix, que la van adoptar després del seu èxit inicial.

A Iskra som desenvolupadors de React i d’aplicacions front-end. Som de Manresa, Barcelona. Si necessites un desenvolupador React, contacta’ns!

React és una llibreria Javascript dissenyada per al desenvolupament d’interfícies d’usuari.

Amb React tenim una base sobre la que podem construir gairebé qualsevol projecte amb Javascript d’una manera més ordenada i amb menys codi que fent servir directament Javascript pur o llibreries com jQuery, més centrades en la manipulació del DOM.

En desenvolupament React, gràcies a que les vistes estan associades a les dades, no necessitem escriure codi per a manipular la pàgina quan les dades canvien, es fa automàticament.

El seu bon rendiment n’és la principal característica, per això ha estat seleccionat per a multitud de projectes d’alt nivell, a més de facilitar un desenvolupament àgil, ordenat i amb una arquitectura senzilla de mantenir.

Els components són una de les peces fonamentals de React, que bàsicament permeten encapsular codi, per generar petites peces amb funcionalitats limitades. Així exactament igual que en la programació orientada a objectes, on diversos objectes col·laboren entre si per assolir l’objectiu d’aplicacions complexes, aquesta arquitectura de components s’organitzen i col·laboren de per a poder implementar qualsevol aplicació avançada. Així, s’aconsegueix una aplicació modular, evitant l’anomenat codi spaguetti que es produeix amb llibreries com jQuery.

A Iskra som desenvolupadors de React i d’aplicacions front-end. Som de Manresa, Barcelona. Si necessites un desenvolupador React, contacta’ns!

Cal destacar que React per si mateix és una llibreria i no un framework, ja que s’ocupa de les interfícies d’usuari. Malgrat això, alguns add-ons poden convertir React en un producte equiparable en característiques a un framework. Per exemple, React Redux, que implementa un patró mitjançant el qual les dades flueixen entre components de l’aplicació. En qualsevol cas, el fet que React sigui una llibreria és interessant per a molts desenvolupadors: cadascú pot realitzar les seves aplicacions d’una manera personalitzada, aplicant les eines i llibreries addicionals que s’adaptin millor al projecte.

A Iskra desenvolupem utilitzant React des de fa temps, construït aplicacions web àgils i fiables.

Vols conèixer-nos? Contacta’ns!

info@iskra.cat


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *