Som un equip amb valors

Els nostres Valors

A Iskra creiem fermament que les accions individuals, les accions de les empreses i les accions col·lectives poden ajudar a fer de la nostra societat un lloc millor per a tothom.

Els nostres valors: 

– Volem fem coses significatives:
Som una empresa tecnològica que inventa coses útils i significatives per aconseguir la transformació dels nostres clients.

Si el que fem no transforma o no és útil pels clients, ens estem equivocant.

– Democratització de la tecnologia
Les grans tecnologies no només poden ser a l’abast de grans empreses amb grans recursos. Qualsevol empresa ha de tenir l’oportunitat de treballar amb softwares que les ajudin a millorar i a ser més dinàmiques i eficients.
A Iskra desenvolupem tecnologia per a  qualsevol tipologia d’empresa. Hem vingut a canviar el món.

– Resiliència
Encara que de vegades les coses són fosques i complicades, cal seguir treballant-hi fins aconseguir-les. Abandonar o deixar les coses per impossibles, no és una opció. Potser s’hauran de reduir expectatives, però amb un horitzó clar, cal anar-hi, anar-hi i anar-hi.

– Diversitat
El món és divers. A Iskra som un equip que respecta la diversitat en qualsevol dels seus àmbits. Comportaments, pensaments o actituds que no vagin en aquesta direcció, no tenen lloc a l’equip d’Iskra.

– Iniciativa
A Iskra tothom ha de tenir un alt grau d’iniciativa pròpia, proactivitat i actitud positiva. Cadascú s’ha de fer responsable d’entregar resultats.
A Iskra no hi tenen lloc perfils a qui constantment s’ha de dir què s’ha de fer.

– Som bona gent
Ajudem sempre que podem ajudar. Parlem amb tothom. Donem un cop de mà quan podem. Ens preocupem del nostre entorn i de la seva gent.

– Som jugadors d’equip:
Parlem en plural quan parlem d’Iskra. Els èxits d’Iskra són èxits de tots.
Iskra estimula el creixement personal i professional. Ofereix oportunitats per al desenvolupament i optimitza el rendiment individual i d’equip.

Shape