L'agència tecnològica python i frontend

Som una enginyeria informàtica especialitzada en Python i en el desenvolupament d'aplicacions web i mòbil.

Metodologies àgils i tests continuats:
solucions a problemes complexes.

Ens agrada treballar amb les últimes tecnologies

Amazon Ws, Google Cloud, Docker, Python, Angular2, React, Backbone.js, Pyramid, Plone, Bootstrap3...

Iskra és una agència tecnològica Python, Plone i Pyramid especialitzada en la gestió d'informació i l'economia del coneixement. Som open source.
Especialistes en web Apps, Deep Learning, Mobile apps, Angular2, React.

Asean Brown BoverAjuntament de Barcelona   Universitat Politècnica de CatalunyaGeneralitat de CatalunyaTous JewerlyHitotsubashi University, JapanAjuntament de Manresa Wings for business  Mundo entrenador BarcelonaMuseu Comarcal de BagesMuseu Comarcal de BagesSirtFent PaísBordeaux   

feature2

>>Per què una agència tecnològica?

Un projecte web o una aplicació mòbil és la suma de molts elements: la creativitat, l'estratègia, la integració amb aplicatius empresarials... Tots aquests elements no poden estar limitats per la tecnologia. I és precisament per això que som una agència tecnològica, per fer tècnicament possible  allò que tens al cap

>>Quina és la nostra missió?

Seleccionem o desenvolupem el programari que més s'adapti a les necessitats de cada projecte. La nostra missió és fer que els gestors encarregats del projecte web o mòbil, siguin totalment independents a l'hora de gestionar el contingut del seu projecte. Crear projectes que ajudin a fer la vida més fàcil.

feature2

Què podem oferir?

Enginyeria informàtica python per fer possible projectes complexes

Les nostres solucions Cloud es basen en:

Amzaon and DO.pngGoogle Cloud

Iskra forma part del programa Start-up Catalonia, xarxa d'acceleradores d'empreses, dirigit per la Generalitat de Catalunya:

catalunya_empren_start-up_tcm176-173141.gif